23.12.17

Новини освіти


Учіть англійську в Лондоні безкоштовно

Такого подарунка ви точно не очікували: від двох до восьми тижнів мовних курсів у Лондонібезкоштовно* (звичайна вартість курсів на тиждень — £160). Кількість місць обмежена, тому покваптеся зареєструватися до кінця грудня.
Якщо у вас відкрита віза до Великої Британії, то ви ще встигнете подивитися на зимовий і святковий Лондон. Якщо ж візи немає, експерти Anyway допоможуть з її отриманням — і ви вирушите до Англії навесні.
Переваги курсів від BSAШкола англійської мови Bethnal Student Academy (BSA) розташована в самому серці Іст-Лондона — жвавого багатокультурного району. Курси розроблені відповідно до потреб учнів і підходять для охочих вивчати мову від 18 років.
Заняття проходять динамічно, що дозволяє учням щодня практикувати отримані знання. Завдяки безперервної практиці й активним заняттям ви поліпшите свої мовні навички, вимову, граматику та загальний рівень англійської мови.

Зручно, що жити та вчитися можна в одній будівлі. Студентська резиденція приймає студентів з усього світу для короткострокового й довгострокового перебування, пропонує гнучкі умови проживання та доступні ціни.
Bethnal Student Living розташований всього в п'яти хвилинах ходьби від станції метро Bethnal Green — звідси всього одна зупинка до Ліверпуль-стріт і 7 до Оксфорд-стріт. Також тут хороша автобусна розв'язка, яка допоможе дістатися до The City та Brick Lane.
Ви можете вибирати серед одномісних і двомісних номерів, забронювати кімнату, квартиру або одне ліжко. У всіх апартаментах є обладнана кухня і санвузол, а також безкоштовний Wi-Fi, супутникове ТБ, Study Room, підтримка 24/7, пральня, багатомовний персонал та ніякої комендантської години.


Немає коментарів:

Дописати коментар