19.02.20

Тиждень англійської мови у ЗОШ №6



Тиждень

 англійської мови в Селидівській ЗОШ IIII ступенів №6
Знання однієї мови дозволяє увійти в коридор життя,
знання двох мов – відкриває вам усі двері у цьому коридорі.
Франк Сміт
   Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі, де спілкування іноземними мовами та обробка величезних обсягів інформації набуває все більшого значення.
   Інтерес до вивчення мов традиційно великий, бо перефразовуючи відомий вислів, можна сміливо сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом.  Загалом людина, яка володіє мовами, – різнобічно розвинута особистість, володіє кращими здібностями до вивчення нового, вільніша та більш впевнена у спілкуванні з людьми.
З метою підвищення мотива тиждень англійської мовиції до вивчення мови, розвитку пізнавального інтересу та потреби в навичках володіння іноземною мовою,
розширення світогляду та ерудиції учнів, розвитоку їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків з 10.02 по 14.02 2020 р. учителями англійської мови  СавченкоЛ.В., Бачаловою С.А., Подчасовою О.С., Куліш О.Ф. було проведено тиждень англійської мови.  Учні школи з 1-х по 11-й класи були задіяні у різноманітних тематичних заходах: конкурсах, вікторинах, уроках, КВК, інтелектуальних змаганнях, тощо.
 Учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.
Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами та сертифікатами
        Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!!

Фотозвіт тижня англійської мови переглянути

Немає коментарів:

Дописати коментар