15.03.18

Поради фахівців

Збагачуємо словниковий запас з англійської мови

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам, вихователям та вчителям іноземної мови дев’ять практичних завдань з англійської мови, спрямованих на полегшення вивчення нових слів та засвоєння граматики іншої мови, розвиток навичок аналітичного, логічного, творчого мислення, довільної уваги, пам’яті тощо.
Виконання запропонованих завдань сприятиме зацікавленню дітей англійською мовою, формуванню позитивного ставлення до вивчення другої мови, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини.
Учимо дні тижня англійською мовою. Це завдання навчить дитину назв днів тижня англійською мовою, допоможе запам’ятати їх правопис і правильну послідовність.
Порядок слів у реченні (англійська мова). Цей комплект завдань допоможе дитині збагатити словниковий запас з англійської мови та навчитися будувати розповідні та питальні речення.
Слова та малюнки (англійська мова). Цей комплект завдань допоможе дитині збагатити словниковий запас з англійської мови. Завдання охоплюють різні теми, кожне завдання містить 10 слів з конкретної теми.
Шукаємо англійські слова. Цей комплект завдань допоможе дитині збагатити словниковий запас з англійської мови. Кожне завдання присвячено одній з тем та містить головоломку, в основі якої лежить пошук слів, прихованих на полі серед великої кількості хаотично розміщених літер.
Анаграми англійською. Цей комплект завдань допоможе дитині збагатити словниковий запас з англійської мови. Кожне завдання присвячено одній з тем та містить 10 анаграм, розгадавши які, дитина дізнається 10 слів з теми.
Вивчаємо сторони світу (англійська мова). Це завдання допоможе дитині вивчити сторони світу, їх розташування, англійські назви кожного з восьми напрямків (чотирьох основних і чотирьох проміжних) та загальноприйняті скорочення.
Вчимо дієслова (англійська мова). Цей комплект завдань допоможе дитині вивчити 10 найбільш розповсюджених дієслів. У кожному завданні дитині пропонується дієслово з перекладом та декілька лінгвістичних головоломок.
Вчимо слова, розмальовуючи (англійська мова). Цей комплект завдань охоплює різні теми. Одне завдання містить 5 слів з конкретної теми.
Анаграма «The months of the year». Це завдання познайомить дитину з анаграмами та допоможе повторити назви дванадцяти місяців року англійською мовою. Дитині пропонується розшифрувати слова і за допомогою нумерації певних літер написати речення - англійське прислів’я - і спробувати знайти подібне йому в українській мові.

Немає коментарів:

Дописати коментар